Om oss

Sörens Billack har funnits i Växjö sedan 1983 och har fått sitt namn efter ägaren Sören Johansson som började lackera bilar redan på 1970-talet i Linköping. För att kunna bibehålla kvalitén och möta större efterfrågan har vi under åren 2019/2020 valt att utökat våra lokaler samt investerat i nyare teknik. Under våren år 2020 installerades ny lackeringsbox och är numera Växjös största med hela 9,4 meter lång.

Våra kunder består av märkesverkstäder, skadeverkstäder och privatpersoner. Vi jobbar till största delen med lackering av försäkringsskador och garantilackering men även med försäljningsbilar och privatpersoners bilar.

Vi har avtal med alla försäkringsbolag, samt är godkända av deras certifieringsorgan. Det ger dig som kund en stor trygghet.

Förutom personbilar lackar vi även större fordon, lättare lastbilar, husbilar, husvagnar, MC delar, vattenskotrar och båtar. Ja, allt möjligt. Har du något du skulle vilja måla – hör av dig!

Vi är naturligtvis medlemmar i MRF, motorbranschens riksförbund och Bilplastteknik. Detta garanterar högsta kvalitet på jobben till ett bra pris. Vi är godkända för reparation av plastdetaljer. Detta är trygghet för våra kunder.

Vi använder miljögodkända vattenbaserade lacker från Standox.

spotrepair före efter

Kontakta oss för mer information